REVIEWS

Wat klanten vinden..

Als tevreden klant wil ik graag laten weten hoe goed ik mij voelde tijdens en na mijn behandeling bij Esther Matser huidcoach. Esther is Een vakvrouw met veel enthousiasme die weet wat ze doet. Ik voelde mij zeer welkom. En met het fijne product Klapp had ik echt het gevoel dat er met mijn huid wat gebeurde. De heerlijke massage van mijn gezicht en nek (en als verrassing mijn voeten ) zorgde ervoor dat ik de salon als herboren heb verlaten. Ik kan deze salon aan iedereen aanbevelen. Het is werkelijk een cadeau voor jezelf !!

Tonica Van Weij-Nusink

Dank je wel Esther voor de heerlijke behandeling. Mijn huid en ik hebben er enorm van genoten. De rust, persoonlijke aandacht, goede producten, fijne handen, vrijblijvend advies en tijd die je neemt, maken dat ik graag bij je terug kom en uit kijk naar de volgende behandeling!

Sandra Thus

Vanmiddag heb ik heerlijk genoten van mijn verwen moment bij Esther in een heerlijke warme stoel. Een complete gezichtsbehandeling met alles erop en eraan. Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi in model en mijn gezicht ziet er weer mooi en netjes uit. Ook het product advies legt ze goed uit zonder opdringerig te zijn. Ik ben er blij mee.

Joyce Raayman

Eindelijk tijd voor mezelf!! Een droge huid, een ouder wordende huid (wat rimpeltjes en iets van walletjes onder de ogen) was voor mij de stap om eens een afspraak te maken bij een schoonheidsspecialiste. Ook om goed advies in te winnen welke producten nu het best bij mijn huid passen. En natuurlijk om mezelf eens even lekker te laten verwennen! Ik koos voor Huidcoach Esther Matser. Na een warm welkom, een heerlijk kopje koffie met chocolade :) en een korte intro over haarzelf en haar salon volgde een paar vragen over en een annalyse van mijn huid. Vervolgens een uitleg over de producten en de behandeling die Esther ging toepassen op mijn huid. Na een heerlijke, ontspannen vooral voor herhaling vatbare behandeling voelde ik me echt opgepimpt. Bij deze hartelijk dank, Esther Matser, voor de professionaliteit, warme benadering, advies en heerlijke behandeling!! Voor mij een reden om een vervolgafspraak te maken!!