REVIEWS

Wat klanten vinden..

Vanmiddag heb ik heerlijk genoten van mijn verwen moment bij Esther in een heerlijke warme stoel. Een complete gezichtsbehandeling met alles erop en eraan. Mijn wenkbrauwen zijn weer mooi in model en mijn gezicht ziet er weer mooi en netjes uit. Ook het product advies legt ze goed uit zonder opdringerig te zijn. Ik ben er blij mee.

Joyce Raayman

Eindelijk tijd voor mezelf!! Een droge huid, een ouder wordende huid (wat rimpeltjes en iets van walletjes onder de ogen) was voor mij de stap om eens een afspraak te maken bij een schoonheidsspecialiste. Ook om goed advies in te winnen welke producten nu het best bij mijn huid passen. En natuurlijk om mezelf eens even lekker te laten verwennen! Ik koos voor Huidcoach Esther Matser. Na een warm welkom, een heerlijk kopje koffie met chocolade :) en een korte intro over haarzelf en haar salon volgde een paar vragen over en een annalyse van mijn huid. Vervolgens een uitleg over de producten en de behandeling die Esther ging toepassen op mijn huid. Na een heerlijke, ontspannen vooral voor herhaling vatbare behandeling voelde ik me echt opgepimpt. Bij deze hartelijk dank, Esther Matser, voor de professionaliteit, warme benadering, advies en heerlijke behandeling!! Voor mij een reden om een vervolgafspraak te maken!!

Cindy Artz

Vandaag heb ik weer heerlijk mogen geniet van een gezichtsbehandeling bij Esther. Ze is een vakvrouw met passie voor haar vak. Sinds ik haar producten gebruik is mijn huid veel mooier en gladder geworden. Wil je goed advies dan ben je bij Esther aan het juiste adres.lag te genieten met mijn ogen dicht. Echt super fijn gevoel is het om a eens geen 26x te hoeven zeggen ‘wat zeg je?’ Nog wat tips gekregen om mijn huid thuis ook mooi te verzorgen. (Daar deed ik nooit veel aan) maar dat wordt nu anders. Dankjewel Esther voor deze behandeling!

Bianca Wissink

Deze week heb ik een heerlijke kennismaking behandeling mogen ondergaan. Ik heb genoten van de behandeling en zeker ook van alle complimenten na afloop, hoe stralend ik er nu uit zie. Dus besloten: Dit word een 2 maandelijkse routine! En super complimenten voor de persoonlijke aandacht. Ikzelf ben slechthorend en grotendeels afhankelijk van liplezen. Esther heeft het uit zichzelf vol gehouden om de gehele behandeling extra hard en duidelijk te praten. Omdat ik heerlijk lag te genieten met mijn ogen dicht. Echt super fijn gevoel is het om a eens geen 26x te hoeven zeggen ‘wat zeg je?’ Nog wat tips gekregen om mijn huid thuis ook mooi te verzorgen. (Daar deed ik nooit veel aan) maar dat wordt nu anders. Dankjewel Esther voor deze behandeling!

Anita bodrij

Als tevreden klant wil ik graag laten weten hoe goed ik mij voelde tijdens en na mijn behandeling bij Esther Matser huidcoach. Esther is Een vakvrouw met veel enthousiasme die weet wat ze doet. Ik voelde mij zeer welkom. En met het fijne product Klapp had ik echt het gevoel dat er met mijn huid wat gebeurde. De heerlijke massage van mijn gezicht en nek (en als verrassing mijn voeten ) zorgde ervoor dat ik de salon als herboren heb verlaten. Ik kan deze salon aan iedereen aanbevelen. Het is werkelijk een cadeau voor jezelf !!

Tonica Van Weij-Nusink

Omdat ik toe was aan een verwen moment boekte ik een kennismaking behandeling bij Esther. Mijn wenkbrauwen zijn mooi geëpileerd, een lekker masker en een heerlijke massage van het gezicht en van mijn hoofd en oren. Tot slot vertelde Esther dat mijn huid toch echt mooier zou worden als ik de juiste producten zou gaan gebruiken. En ik ben thuis direct met de producten van Klapp begonnen. En het resultaat mag er zijn. Mijn huid is nog nooit zo mooi en zacht geweest. Bedankt voor de heerlijke ochtend. Ik, en vooral mijn gezicht, hebben genoten van alle aandacht. Tot over 6 weken.

Carla van Heusden-Brouwer

CONTACTGEGEVENS

Adres;
IJsselsingel 86, 6991 ZT Rheden
 
Contact;

WETTELIJKE BEPALINGEN

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
gesloten
gesloten

© Copyright Huidcoach Rheden 2019 | Design & Development by InterBeek