BEHANDELINGEN

TREATMENTS VAN KLAPP

Een treatment is een unieke behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van producten met een hoog percentage werkstoffen. Door hiermee te werken kan ik goede resultaten behalen en werkelijk huidproblemen oplossen.

De producten die in de behandeling worden gebruikt zijn op elkaar afgestemd en bestaan uit een reiniging, peeling/scrub, serum/concentraat, een masker, een massagecrème met werkstoffen en een finishing crème.
 
Alle treatments zijn zo ontwikkeld dat er altijd, voor iedere huidconditie en elk huidtype een juiste keuze voor een treatment gemaakt kan worden. Er is altijd een treatment die aan uw wensen en verwachtingen voldoet. 

Omdat stress en vermoeidheid de conditie van de huid beïnvloeden, bestaat een deel van iedere behandeling uit massages. Op deze manier ontstaat er een perfecte balans tussen huidverbetering en well being.

SPECIAL TREATMENTS

Image

A CLASSIC POWER BOOST

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Het heeft een huid verstevigende werking en bestrijd huidveroudering. Het resultaat van deze behandeling is een zichtbaar frisse en soepele huid.
Image

C PURE FACE INFUSION

De kracht van vitamines voor uw huid! Vitamine C is een levensnoodzakelijke anti-stress vitamine voor de huid. C Pure blokt vrije radicalen, die de huid verouderen en beschadigen. Het gaat vochtverlies tegen en het stimuleert de opbouw van collageen. Hierdoor verstevigd uw huid voelbaar. Het resultaat van deze behandeling is een veerkrachtige elastische huid met een verbetert en gladder huid reliëf.

Image

HYALURONIC

Hyaluron geeft een intensief rimpel reducerend effect. In dit treatment wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt. Het resultaat van deze behandeling is een prachtige volle huid waarbij de rimpeltjes zichtbaar zijn glad gestreken.

Image

IMMUN HYDRA COLLAGEN SILK

Immun is ontwikkeld voor een zichtbare versterking van het huideigen afweer systeem. Dankzij het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen vindt de huid haar natuurlijke evenwicht terug. Tevens remt deze behandeling het huidveroudering proces en verzacht het irritatie en roodheid. Het resultaat is een zachte, gladde huid die weer in balans is.

Image

ASA PEEL

Het parade paardje onder de treatments. Dit huidvernieuwingsprogramma werkt als volgt:
- Schilfert de verdikte bovenste huidlaag af
- Versnelt de celdeling
- Verbetert de hydratatie van de bovenste laag
- Vermindert pigment vlekken
- Rimpels worden duidelijk minder zichtbaar
- Verhoogt de collageen- en elastine productie
- Stimuleert de energie toevoer van de huid

Image

POWER BOOST

De basis van deze behandeling bestaat uit een fruitzuur peeling van 30%. Deze pittige peeling is een echte huidverbeteraar die heel mooi in een kuur van 5-8 weken blijvend resultaat oplevert. De huid wordt er frisser en gladder door en pigment vlekken worden zichtbaar lichter. Voor thuis adviseer ik een peeling van 2% of 5% tijdens en na de kuur te gebruiken.

Image

PSC ( PROBLEM SKIN CARE)

P = Purus/Zuivere
S = Sanus/Gezonde
C= Cutis/Huid

Dit treatment is speciaal voor de behandeling van de onzuivere- en acne huid. Een onzuivere huid vereist een consequente verzorging in de salon en thuis, om de ophoping van talg en dode huidcellen in de poriën te voorkomen. PSC biedt een passende verzorging voor thuis om de probleemhuid te normaliseren.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

CONTACTGEGEVENS

Adres;
IJsselsingel 86, 6991 ZT Rheden
 
Contact;
 E-mail:

WETTELIJKE BEPALINGEN

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
09:00 tot 17:00
gesloten
gesloten

© Copyright Huidcoach Rheden 2019 | Design & Development by InterBeek